• Автоморга за Автомобили и Бусове
    Автоморга за Автомобили и Бусове




  • 088/6380541 Позвънете
    088/6380541 Позвънете




Пресоване на кола за скрап

Изкупува всякакви МПС-та.

Ако разполгате със стар бус, камион или лека кола с които желаете да се разделите, се свържете с нас. Автоморга Дарко разполага със собствен транспорт за превоз на коли и бусове за гр. София и региона. Издава необходимите документи за дерегистрация в КАТ.

Контакти

Автоморга

ДАРКО 

за гр. София и региона

 088 6380541

 

 

Изкупуване на стари автомобили за скрап и резервни части.

Коли за скрап

За скрап се предават всякакви коли от леки до тежко товарни коли, в това число спадат стопански инвентар, автобуси, камиони, мотори и т.н..

още

Непрекъснато нарастващото население, нуждата от личен транспорт за придвижване от едно далечно място на друго, все по-разрастващите се територии и формиране на мегаполиси, глобалното затопляне, са само една част от водещите причини за търсене на алтернативни решения в защита на околната среда.

Всяка безредица в наши дни провокира масовите психози, консумация на огромни количества петрол и всичко това обяснява непрестанното издирване на по-алтернативни екологични възможности.

 

Ако и вие като всеки отговорен гражданин на тази планета искате да участвате за общото благо на земята ни, то научете повече за това, как да станете пилот, дори без автомобил, при това да се забавлявате и да печелите:

В общи линии нещата се свеждат до две и те са - въвеждане на екологични коли и преработване и скрап на стари коли.

  1. Въвеждане на екологични коли
  2. Скрап на стари коли

По отношение появата на ново поколение икономични и практични автомобили, става дума за хибридни автомобили. При всичко това те са и екологични автомобили, които стават все по-популярна марки автомобили на пазара. Специалистите смятат, че не са далеч времената, когато всички стари коли задвижвани с агрегати ще останат само в историята.

Много хора в бранш около създаване на коли смятат, че бъдещето е на хибридите. Те от своя страна са не само икономични и природосъобразни, но и вече не са такава рядкост.

Идеята около създаването на първите автомобили хибридно поколение се появява през 1899 г. Неин създател е Фердинанд Порше. Още в 70-те г. в САЩ, се популяризира идеята за екологични автомобили. Всичко е в резултат петролната криза и направените десетки хиляди изисквания.

Днес хибридните автомобили са представени с конвенционален двигател, електромотор и вътрешно горене. Всичко това дава нисък разход на гориво и минимизирани вредни емисии.

Днес хибридните автомобили намират широко приложение при локомотиви, кариерни самосвали, други тежки машини, леки автомобили и други.

Неговата цел е да намали вредните отпадъци от стари автомобили и автомобилни части. Чрез скрап на коли се постига баланс, както в природата, така и за човечеството. Създаването на всяко ново екологично водило е част от целия процес – от събиране на стари коли, до рециклиране и преработване на скрап.

Дали избирате да карате нов и екологичен автомобил или предпочитате да сте пасивен участник в движението, всеки от вас може да допринесе с нещо за опазване на околната среда. Всякакви автомобилни части, стари коли и метали за скрап, може да предадете и в сборните пунктове във всеки населен район.